Sailors' Society

ATPI støtter Sailors' Society

Som spesialister på sjømanns- og offshorereiser, er det helt naturlig for ATPI å samarbeide med Sailors’ Society. Den internasjonale veldedighetsorganisasjonen sørger for nødvendig velferd og støtte til sjøfolk rundt om i verden.

ATPI engasjerer seg i arrangementer over hele verden, inkludert Clipper Regatta and Manila Gala Dinner.

Graham Ramsey, ATPIs daglige leder sier "Vi er stolte over å kunne gi løpende støtte til Sailors' Society, en organisasjon vi anerkjenner for deres fantastiske arbeid for den faglige og personlige velferden til sjøfolk i handelsflåten, både når de er i havn og på sjøen."

ATPI Gruppen har avdelinger som er spesialister innen sjømanns- og offshorereiser. Derfor forstår vi kompleksiteten i mannskapsskifter og utfordringene ved et liv på sjøen. Vi samarbeider med Sailors' Society for å forbedre velferden til sjøfolk.

Sailors’s Society er en internasjonal veldedighetsorganisasjon med mål om å berike og forbedre tilværelsen til verdens 1,5 millioner sjøfolk og deres familier; hjemme, i havn og på sjøen. Med tilstedeværelse i over 50 havner globalt, i tillegg til lokale maritime samfunn, bidrar velferdstjenesten til et bedre liv gjennom sjømannssentre, utdanning og økonomisk assistanse.

Sjømannssentre

Sailor’s Society sjømannssentre og sjømannsprester besøker tusenvis av skip og sjømenn hvert år. De tilbyr praktisk hjelp, følelsesmessig og åndelig støtte, økonomisk assistanse ved dyp nød, i tillegg til å fungere som et kontaktledd mellom sjømann og familie.

Utdanning

Utdanning er et av Sailors’ Society’s hovedmål. Fire av deres initiativer – som inkluderer å investere i sjømenns fremtid – er spesifisert under:

The Propeller Club MaritimeONE stipend

Sailors’ Society har innledet et to-års catering program i samarbeid med Propeller Club i Manila. Her trener 12 utvalgte elever mellom 18 og 25 år som kokker for å lære de nødvendige ferdigheter som sikrer kontrakter med internasjonale rederier.

Maritimt Stipend Program

Sailors’ Society sponser årlig fire stipender som tildeles gjennom Singapore MaritimeONE programmet. I tillegg tilbyr også organisasjonen stipend til de som har mest behov for økonomisk støtte for å fullføre en maritim utdannelse. Sailors’ Society jobber i partnerskap med åtte maritime høyskoler globalt, hvor hver høyskole tilbyr to stipender til en verdi av S$10,000 hver.

Utdanningsstipend

Sailor’s Society har et dedikert fond som deler ut små stipender for å assistere studenter i deres maritime utdannelse.

Sailors’ Society Wellness at Sea

Et veiledningsprogram for kadetter og offiserer for å bedre helse- og velværesituasjonen ombord.

Nødhjelp
Oppbygging av Filippinene

I November 2013 ødela tyfonen Haiyan store deler av Filippinene. I partnerskap med Habitat for Humanity utførte Sailors’ Society nødhjelp til sjømenn og deres lokalsamfunn. Til dags dato har velferdsorganisasjonen bygget 48 hjem, to legesentre og tre klasserom, i tillegg til å bidra med fiskebåter som et inntektssupplement. Sailors’ Society har også bidratt med tilskudd for gjenoppbygging av bedrifter.

Sailor’s Society krisesenter

Dette Durban-baserte senteret gir 24-timers krisehjelp i form av traumerådgivning for overlevende etter piratangrep og andre katastrofer til sjøs.

Du kan finne ut mer om arbeidet til Sailors' Society ved å gå til www.sailors-society.org eller følge organisasjonen på Twitter.
Sailors’s Society har heltids- eller deltidsansatte sjømannsprester på følgende steder:

England: Southampton, Felixstowe, Humberhavnene, Birkenhead, Wirral & Manchester Ship Canal Dover, Portbury & Avonmouth, Portishead, Tilbury, London Gateway, Portishead, Plymouth

Wales: Cardiff, Swansea & Port Talbot, Newport, Barry

Skottland: Aberdeen, Leith, Grangemouth & Hound Point, Dundee, Montrose & Arbroath, Invergordon, Isle of Islay

Australia: Port Adelaide

Belgia: Antwerpen, Zeebrugge

Brasil: Rio de Janeiro, Paranagua, Vitoria, Guarapari, Porto Santos, Salvador, Maceió, Superporto do Açu

Ghana: Tema, Takoradi

India: Kakinada, Visakhapatnam

Indiske hav: Réunion

Indonesia: Jakarta, Belawan, Surabaya

Liberia:  Monrovia, Harper, Greenville, Buchanan

Madagaskar: Toamasina

Mosambik:  Nacala, Maputo

New Zealand:  Auckland

Filippinene: Manila, Subic Bay

Russland: Novorossiysk

Singapore

Sør-Afrika:  Durban, Cape Town, Richards Bay

Ukraina: Belgorod-Dnestrovsky, Ilyichevsk, Ismael, Kherson, Mariupol, Odessa

USA:  Honolulu Harbour