Lymington SailAbility

ATPI er stolt over å kunne meddele at vår sponsoravtale med Lymington SailAbility er fornyet, slik av vi viderefører støtten til personer med funksjonshemninger.

Lymington SailAbility sørger for et trygt miljø som likevel åpner for den følelsen av frihet og opprømthet som seiling kan gi. Selv om det ikke er en livbergende organisasjon, kan den endre liv og ofte gi personer med en funksjonshemning en følelse av kontroll og glede de trodde de hadde mistet.

Graham Ramsey, ATPIs daglige leder sier i en kommentar: "Vi er stolt over å fortsette vårt etablerte samarbeid med Lymington SailAbility, en organisasjon som står våre hjerter nær, gitt ATPIs sterke tilknytning til sjømannsreiser og sjømannssamfunnet. Vi anerkjenner dem for deres uvurderlige samfunnsarbeid og sjenerøsitet – det er viktig for oss å videreføre støtten til deres helt og holdent egenfinansierte arbeid."

I dag har organisasjonen en park på ti egne båter, men finansieringen fra ATPI vil rekke langt i forbindelse med en utvidelse av utstyrsparken. Det er planer om å anskaffe en sikringsbåt og en liten traktor som vil gjøre sjøsettingen og ilandsettingen langt raskere og mer effektiv.

Lymington SailAbility har arbeidet som en uavhengig veldedig organisasjon med tilbud om tilgjengelige og morsomme seilefasiliteter for personer med funksjonshemninger i mer enn ti år, og bidrag og frivillig innsats har gjort det mulig å utvide tilbudet hvert år.

Hver krone som mottas, går direkte til det å få personer med funksjonshemninger ut på vannet. Se her for å gi ditt bidrag.