Hva vi gjør

Som en ledende leverandør av reisebyråtjenester innen den marine sektoren, er vi spesialister på forflytning av mannskap. Våre kunder er større shippingselskaper, som alle setter sin lit til oss og våre tjenester.

Våre mange års erfaring i denne bransjen har gitt oss en inngående forståelse av sektoren. Vi vet at dere har behov for fleksibilitet, spesielle bagasjevilkår, og komplekse en-veis reise behov.  Denne kunnskapen, kombinert med vårt internasjonale nettverk av kontorer og vår globale  prisdatabase, betyr at vi er svært  pålitelig  når det gjelder å tilby de laveste flyprisene  som er tilgjengelig.

Vi finnes i alle de største sjøfartsbyene i verden, inkludert Bergen, Singapore, Rotterdam, London, Manila, Athen, Mumbai for å nevne noen.  Alle bruker  samme systemene og programmene. Det betyr at vi tilbyr en sømløs, multinasjonal service uansett hvor dere trenger å være. Våre avanserte rapporteringsverktøy viser deg hvor dine reisende er, hvor de skal reise, hvilke utgifter du har og hvordan du kan få mer ut av budsjettet. Vi fungerer som en forlengelse av deres organisasjon, og ser gjerne på mulighetene for en integrasjon med deres Crew Management-system.

Vi forstår at mannskapsreiser krever detaljert planlegging. Vårt fokus er å komme mulig avbrudd i forkjøpet, håndtere kompliserte enveisreiser og mange bestillinger, og ta hånd om endringer i siste liten.

Våre tjenester er fleksible og kundeorienterte. I motsetning til  mange av våre konkurrenter har vi egne ansatte som betjener deg  24/7.  Dette fordi vi mener at  marine sektoren trenger en dedikert service som eksterne "call centers" eller kriseteam ganske enkelt ikke kan levere.