Hva vi gjør

Som ledende leverandør av reisebyråtjenester til energibransjen, flytter vi offshorearbeidere, støttepersonell, olje- og gasseksperter og ledelse over hele verden. Våre kunder er viktige aktører i sektoren: fra riggeiere til oljeserviceselskaper, fra eksperter innen seismiske undersøkelser til ingeniørselskaper.

Med mer enn 25 år i bransjen har vi fått ansvaret for kompleks reiselogistikk, ofte til fjerntliggende og risikoutsatte områder som Angola, Nigeria og Russland. Fordi vi forstår deres virksomhet, er vår prioritet at dere ankommer i tide, trygt og så økonomisk som mulig.

Vi finnes i alle de største byer relatert til olje- og gass virksomhet  i verden, og alle våre kontor bruker de samme systemene og programmene. Det betyr at vi tilbyr en sømløs, multinasjonal service uansett hvor du eller ditt mannskap trenger å være. Våre avanserte rapporteringsverktøy viser deg hvor mannskapene er, hvor de reiser, hvilke utgifter du har og hvordan du kan få mer ut av budsjettet. Vi fungerer som en forlengelse av deres organisasjon, og ser gjerne på mulighetene for en integrasjon med deres Crew Management-system.

Våre tjenester er fleksible og kundeorienterte. I motsetning til hos mange av våre konkurrenter sitter vårt velutdannede 24/7-team internt hos oss. Det er fordi vi mener at energisektoren trenger en dedikert service som eksterne "call centers" eller kriseteam ganske enkelt ikke kan levere.